by admin

Πόση ώρα βράζουμε ένα σιρόπι;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά, μετρώντας τον χρόνο από την ώρα που ξεκινάει ο βρασμός. Όταν αποσύρουμε το σιρόπι από τη φωτιά, θα πρέπει να είναι τελείως διάφανο, αφού θα έχει λιώσει η ζάχαρη, και να έχει «δέσει» ελαφρώς. Δεν πρέπει να αφήνουμε το σιρόπι στη φωτιά να βράζει περισσότερη ώρα από 3-4 λεπτά, γιατί καθώς εξατμίζεται το νερό, ανεβαίνουν τα «γράδα» του σιροπιού και γίνεται πιο πυκνό και βαρύ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr