by admin

Φράψαλα Γεμιστά με σφέλα.

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Την συνταγή την είχα δώσει πέρσι στο Hungry for life. Με την φετινή μας επίσκεψη στα Κύθηρα, την ξαναθυμήθηκα, μιας και θυμήθηκα τον ψαρά που χρόνια πριν, μου είχε πει ότι τα θράψαλα είναι πιο μαλακά για το μαγείρεμα απ’ ότι τα καλαμάρια., την ώρα που έτρωγα καλαμάρια τηγανιτά (αλλά με απογοήτευσαν πλήρως. Και ήταν το μόνο πιάτο που δεν χάρηκα στις φετεινές μας διακοπές. Πλαδαρό και λαδερό τηγάνισμα, χωρίς καμμιά ελπίδα να το καταπιείς).Η αρχική μου ιδέα ήταν το σκληρό τυρί να είναι σφέλα (γι’ αυτό και ο τίτλος της συνταγής) αλλά δεν είναι εύκολο να την έχει πάντα στην διάθεσή σου οπότε αντί
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com