by admin

Γαριδομακαρονάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 15-20 μεγάλες γαρίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 ποτήρι κρασί ή ρετσίνα μαϊντανό ψιλοκομμένο πιπέρι προαιρετικά Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, δεν ξεχνάμε να βγάλουμε το εντεράκι. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις γαρίδες και αφού πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί. Στο μεταξύ βάζουμε τα κεφάλια με λίγο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβραζόσουν για κάνα 10λεπτο. Τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για να γίνουν αλ τεντε, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Διακοσμούμε το πιάτο μας με τις γαρίδες, και τα κεφάλια, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβί
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γαριδομακαρονάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το gefsieleftherias.blogspot.com