82
Η συνταγή αυτή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου, από το περιοδικό Γαστρονόμος. Θα χρειαστούμε: Για το χταπόδι 1 καθαρισμένο χταπόδι βάρους περίπου 1,2kg ή δύο πιο μικρά 4-5 κόκκοι μαύρο πιπέρι2 φύλλα δάφνης30ml ξύδι 20ml χυμό λεμονιούρίγανη ξερή αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα300ml χυμό πορτοκαλιού30ml ελαιόλαδο 1/4 ποτηριού ψιλοκομμένες πράσινες ελιές (χωρίς τες κοκκόνες) Για το σερβίρισμα1 μεγάλη σελινόριζα χοντροτριμμένη ή σπανάχι ή κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο τα φύλλα από μισή δέσμη μαϊντανό, σε μέτρια κομμάτια Εκτέλεση: Σάλτσα:&n
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com