72
Μια από τις αγαπημένες τους επιλογές είναι και οι γαρίδες. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα θαλασσινά περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις δυο μοναδικών αντιοξειδωτικών συστατικών της ασταξανθίνης και του σεληνίου. Αν λοιπόν και εσείς ψάχνετε έναν έξυπνο τρόπο για να φάνε τα παιδάκια σας ψάρια και θαλασσινά καλό είναι να ξεκινήσετε με τις γαρίδες. Μάλιστα η επιλογή να τις κάνετε σουβλάκια θα λειτουργήσει ακόμα πιο θετικά για τα παιδιά που δεν θέλουν να καθαρίζουν κόκκαλα όταν τρώνε το ψάρι τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr