285
Υλικά
- τσένταρ 150 γρ
- αλάτι 0.33 κγ
- μαγειρική σόδα -
- πιπέρι -
Θυμάμαι στο δημοτικό να έχω αδυναμία στην σερενάτα και τα πιτσίνια (για τα οποία θα κάνω τις δοκιμές μου) ενώ θυμάμαι την 80άχρονη γιαγιά μου να έχει αδυναμία στα φουντούνια! Σήμερα που όπως και να το κάνουμε ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη διατροφή μας (είμαστε όμως περισσότερο παχύσαρκοι από ποτέ), ενημερωνόμαστε και προσπαθούμε να κρατηθούμε στον ίσιο δρόμο παρά τις σειρήνες των τυποποιημένων προϊόντων, το στοίχημα που βάζουμε εμείς που μαγειρεύουμε είναι ένα. Γιατί να μην φτιάξουμε κάτι σαν αυτο το τυποποιημένο γεμάτο πρόσθετα προϊόν, με φυσικό τρόπο...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com