76
Υλικά
- θράψαλα 1.2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- σάλτσα ντομάτας 0.75 κουτί
- μυζήθρα 0.5 κιλ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κριθαράκι 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
Και το σερβίρουμε με γιουβέτσι αρωματισμένο από το απέραντο μας γαλάζιο..., το οποίο μαγειρεύτηκε με τα πλοκάμια του... Υλικά 1,1-1,2 κ. θράψαλα (3 μεγάλα) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 μέτρια ντομάτα 1 ματσάκι άνηθος 3/4 κουτί σάλτσα ντομάτας 1/2 κ. αλμυρή μυζήθρα 100 γ. κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια 1 φ. τσαγιού λευκό κρασί λάδι αλάτι πιπέρι Υλικά : 3 μερίδες πλούσιες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gandmclub.com