by admin

Θράψαλα κοκκινιστά

3 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα θράψαλα είναι ξαδέρφια με τα καλαμάρια, έχουν πολλές ομοιότητες, αλλά διαφέρουν στην ποιότητα (το καλαμάρι είναι περισσότερο εύγευστο) και στην τιμή (πάλι το καλαμάρι υπερέχει). Στην πράξη τώρα πως ξεχωρίζουμε το θράψαλο από το καλαμάρι για να μην μας κοροϊδεύουν??
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com