by admin

Χταπόδι στιφάδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μιαν που έσιει κόσμον που νηστεύκει είπα να βάλω συνταγή κατάλληλη. Ταΐζει περίπου 3-4 άτομα.Υλικά2 χταπόθκια μέτριου μεγέθους5-6 κρεμμύθκια ξερά, χοντροκομμένα2-3 σκόρτους, ψιλοκομμένους4-5 φύλλα δάφνηςαρτύματα* γερά2 κουτιά τομάτα (ή κάμποσες τομάτες, ώριμες)Λάδι της ελιάς1/3 ποτήρι άσπρο κρασί1/2 ποτήρι ξύδι (περίπου)Για να μαλακώσει το χταπόδι κόψετε το κομμάθκια τζιαι βράστε το σε μια κατσαρόλα για περίπου μισήν ώραν (μεν πετάξετε το νερόν, εννά χρειαστεί). Στο μεταξύ...Τσιγαρίστε τους σκόρτους με το κρεμμύδι στο λάδι, σε ένα βαθύ τηγάνι, ή κατσαρόλλα (με στούππωμα*). Ρίξετε μέσα το χταπ
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι στιφάδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το istomageiremata.blogspot.com