31
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 90 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- κακάο 30 γρ
- εσπρέσσο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αραβοσιτέλαιο 25 ml
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- μόρφατ 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κακάο 3 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ 30 γρ κακάο (4 κ σ)μισό κ γ στιγμιαίο εσπρέσσο γ baking podwer 25 ml αραβοσιτέλαιο (4 κ Για το σιρόπι 1,5 κούπα ζάχαρη 1,5 κούπα νερό Για την κρέμα 2 κουτάκια μόρφατ 1 κουτάκι ζαχαρούχο3 κ σ κακάο 1 βανίλια Για την Γκανάς 200 ml κρέμα γάλακτος ή 200 ml γάλα ή γάλα αμυγδάλου 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα Για το παντεσπάνι
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com