47
Αυτό το ψητό cheesecake του Στέλιου Παρλιάρου περίμενε υπομονετικά στα κιτάπια μου 4 χρόνια.. Ήρθε η ώρα του τώρα μια και νομίζω ότι είναι ιδανικό για την ημέρα του Πάσχα αφού είναι ελαφρύ και μετά τις προσθήκες μου, απόλυτα φρουτένιο κ ανοιξιάτικο! Οι φράουλες ταίριαξαν πολύ μέσα στην γέμιση και η γλυκιά μαρμελάδα μαζί με τα φρέσκα φρούτα δίνουν ένα αποτέλεσμα απολαυστικό και αναζωογονητικό θα τολμήσω να πω. Μη φοβηθείτε ότι είναι ξινό ή ότι είναι δύσκολο, δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο!! ...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com