Λιώνουμε την σοκολάτα, το βούτυρο και το νερό σε μπεν μαρί.Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με την μισή ποσότητα ζάχαρης να αφρατέψουν.Χτυπάμε την υπόλοιπη ζάχαρη με τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τους χτυπημένους κρόκους κι ανακατεύουμε καλά.Έπειτα προσθέτουμε την μαρέγκα ανακετεύοντας απαλά από κάτω προς τα πάνω.Σε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο ταψί περίπου 30x40 στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίχνουμε το μίγμα μας.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.Όταν ψηθεί, βγάζουμε το ταψί απο το

Υλικά: κρόκοι, ασπράδι, ζάχαρη, σοκολάτα κουβερτούρα, βούτυρο και άλλα 5 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο geusis.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές