Σοκολατενιος κορμος με μους τιραμισου

Καταχωρήθηκε στις 01/09/13

10 Ψήφοι Ψήφισε

Λιώνουμε την σοκολάτα, το βούτυρο και το νερό σε μπεν μαρί.Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με την μισή ποσότητα ζάχαρης να αφρατέψουν.Χτυπάμε την υπόλοιπη ζάχαρη με τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε το αλεύρι και τους χτυπημένους κρόκους κι ανακατεύουμε καλά.Έπειτα προσθέτουμε την μαρέγκα ανακετεύοντας απαλά από κάτω προς τα πάνω.Σε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο ταψί περίπου 30x40 στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίχνουμε το μίγμα μας.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.Όταν ψηθεί, βγάζουμε το ταψί απο το

Διάβασε τη συνταγή στο http://geusis.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!