by admin

Τούρτα σεράνο Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Βάση 120 γρ.  αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ.  κακάο 5    αυγά 125 γρ.  ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ.  νερό 200 γρ.  ζάχαρη 50 γρ.  κονιάκ Ιταλική μαρέγκα 40 γρ.  νερό 180 γρ.  ζάχαρη 3    ασπράδια αυγών Κρέμα 270 γρ.  κουβερτούρα με 55%-66% κακάο, ψιλοκομμένη 250 γρ.  ιταλική μαρέγκα 120 γρ.  κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 600 γρ.  κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: τούρτα σεράνο
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr