361
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- κακάο 30 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- κονιάκ 50 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- κουβερτούρα 270 γρ
- μαρέγκα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
Υλικά Βάση 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Σιρόπι 300 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κονιάκ Ιταλική μαρέγκα 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών Κρέμα 270 γρ. κουβερτούρα με 55%-66% κακάο, ψιλοκομμένη 250 γρ. ιταλική μαρέγκα 120 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr