92
Υλικά
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 1.5 ποτ
- κακάο 3 κσ
- βανίλια τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πορτοκάλια 500 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 3 σταγ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- μέλι 1 κσ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Νερό 1 φλιτζάνι του καφέ Για την κρέμα πορτοκάλι Πορτοκάλια 500 γρ από τον χυμό τους Ζάχαρη 80 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr