87
Υλικά
- αμύγδαλα 80 γρ
- φουντούκι 80 γρ
- κουκουνάρι 30 γρ
- σουσάμι 5 κσ
- κανέλα 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μπαχάρι 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μέλι 5 κσ
- πορτοκάλι 1 -
- φαρίνα 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- αμύγδαλα 100 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- αυγά 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μέλι 150 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- μέλι 60 γρ
- κονιάκ 3 κσ
- αμύγδαλα 100 γρ
- φουντούκι 100 γρ
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: 80 γρ. αμύγδαλα 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. κουκουνάρι 5 κ.σ. σουσάμι 1/4 κ.γ. κανέλλα 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr