by admin

Εύκολο Χριστόψωμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πέρυσι έφτιαξα ένα εύκολο και πολύ νόστιμο Χριστόψωμο. Απλό, γρήγορο, νόστιμο. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο; Μπορείτε να το φτιάξετε από τώρα και να το βάλετε στην κατάψυξη. Βγάλτε το από την κατάψυξη και αφήστε το στη σακούλα που το είχατε, το βράδυ πριν τη μέρα που θέλετε να το κόψετε. Πολλές φορές, είναι καλύτερα να φάτε κάτι φρέσκο και φρεσκοκατεψυγμένο, παρά μπαγιάτικο και μη κατεψυγμένο Αυτό το άρθρο προέρχεται από το blog μικρή κουζίνα: Εύκολο Χριστόψωμο http://mikrikouzina.blogspot.com/2013/12/blog-post_16.html#ixzz2nioswSfI Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου κειμένου και των φωτογραφιών μου, σύμφωνα με το νόμο περί πνευματικής περιουσίας, χωρίς την έγκρισή μου. Copyright: Αγγελική Ξανθάκη ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: Χριστόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com