91
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 2.5 φλ
- ζάχαρη 0.25 φλ
- αλεύρι 1 φλ
- κονιάκ 0.25 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- καλαμποκέλαιο 1 φλ
- μέλι 1 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 2 κγ
ΥΛΙΚΑ: 2 1/2 ΦΛ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 1/4 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ) 1/4 ΦΛ. ΚΟΝΙΑΚ 1/4 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1ΚΟΥΤ ΓΛ. ΣΟΔΑ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΕΛΙ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.gr