60
Υλικά
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- κανέλα 2 κσ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- πορτοκάλια 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- κανέλα 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- λεμόνι -
- καρύδια -
Μια συνταγή που εμπιστεύομαι τα τελευταία χρόνια για πεντανόστιμα, μαλακά και μελωμένα μέχρι το κέντρο μελομακάρονα.
Υλικά:
2 κούπες ελαιόλαδο καλής ποιότητας ή σπορέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα χυμός πορτοκαλιού
1 μικρό ποτηράκι κονιάκ
2 κ.σ κανέλλα
1 κ.γλ γαρύφαλλο σκόνη(προαιρετικά)
1 κ.σ ξύσμα πορτοκαλιού
2 κ.σ baking powder
1 κ. γλ σόδα
1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com