105
Υλικά
- κουβερτούρα 500 γρ
- αλεύρι μαλακό 7 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- κονιάκ 0.25 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- μέλι 2 φλ
- ζάχαρη 2 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά
500 γραμμάρια κουβερτούρα
7 φλιτζάνια μαλακό αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού σόδα
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
1/4 φλιτζανιού μπράντι
1 πορτοκάλι(θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
λίγη καρυδόψιχα για να πασπαλίσουμε τα μελιμακάρονα
1 λαδόκολλα για το ταψί
για το σιρόπι:
2 φλιτζάνια μέλι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com