60
Υλικά
- βούτυρο 2 ποτ
- ζάχαρη 2 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- κονιάκ 0.25 ποτ
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά 2 ποτήρια βούτυρο λιωμένο (500 γρ. περίπου) 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1/4 ποτήρι κονιάκ Αλεύρι μαλακό (1 κιλό περίπου) 1 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύγαλλο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. σόδα 1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr