by admin

Ψητοί Κολιοί με Ελαιόλαδο, Μαϊντανό και Λεμόνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Πάντα μαγειρεύω τον κολιό μ’ αυτό τον απλό τρόπο, με αλατοπίπερο, ελαιόλαδο, μαϊντανό και λεμόνι, και τον τόνο σερβιρισμένο με πηχτό λαδολέμονο, και πάντοτε καταφέρνουν να ικανοποιήσουν την πείνα μου και την λαχτάρα μου για ψάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com