56
Υλικά
Χθες θυμήθηκα πως είχαμε στην κατάψυξη αρκετό ζωμό λαχανικών.Αυτή τη φορά όμως τη βρήκα τη λύση: Έφτιαξα ένα πολύ νόστιμο πιάτο ζυμαρικών, βρίζοντάς τα όμως με τον τρόπο που φτιάχνεται το risotto: Τα έβρασα μέσα στο ζωμό, τον οποίο τον προσέθετα λίγο-λίγο ακριβώς όπως κάνουμε με το risotto και το αποτέλεσμα ήταν ένα πιάτο πάστας ονειρεμένα κρεμώδους, σχεδόν ζουμερής, και πολύ-πολύ γευστικής!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr