by admin

Γιουβέτσι με μανιτάρια, κανέλα και μαϊντανό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του σαρακοστιανού αφιερώματος που θα βρείτε στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής. Υλικά 500 γρ. ελληνικά µανιτάρια, λευκά ή πορτοµπέλο (ή ανάµεικτα), σκουπισµένα καλά µε νοτισµένη πετσέτα και κοµµένα σε φετάκια 350 γρ. κριθαράκι χοντρό το λευκό µέρος και το τρυφερό πράσινο µέρος από 4 - 5 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκοµµένα 2 σκελίδες σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr