by admin

Λαζάνια με σάλτσα Bolognese και Μπεσαμέλ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα λαζάνια είναι Ιταλικά ζυμαρικά, που τα αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι παραλληλόγραμμα λεπτά φύλλα ζύμης με κίτρινο, πράσινο ή ροζ χρώμα, ανάλογα με τα υλικά τους (αυγά, σπανάκι, ντομάτα). Σήμερα τα βρίσκουμε και σε ειδικά καταστήματα και με άλλες γεύσεις. Τα λαζάνια είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξουμε και στο σπίτι, με την ίδια διαδικασία που ανοίγουμε φύλλο για πίτα, αρκεί να τα κόψουμε στο μέγεθος που θέλουμε και να τα αφήσουμε λίγο να στεγνώσουν. Στην Ελλάδα τα ψήνουμε στο φούρνο, συνοδευμένα με κλασική σάλτσα Bolognese και Μπεσαμέλ αλλά και με διάφορα χορταρικά και τυριά...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: λαζάνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com