Μοσχάρι γιουβέτσι

Καταχωρήθηκε στις 21/10/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κλασσικό και αγαπημένο! 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες - 1 φλ. τσαγιού λάδι - 3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες - 3 ώριμες τομάτες λιωμένες - 5-6 κόκκους μπαχάρι - 500 γρ. κριθαράκι μέτριο - Αλάτι - Πιπέρι - Βάζω το μοσχάρι με νερό σε κατσαρόλα και αφού το ξαφρίσω, σκεπάζω την κατσαρόλα, χαμηλώνω λίγο τη φωτιά [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.aromadafnis.gr

Περισσότερες συνταγές


Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!