Κλασσικό και αγαπημένο! 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες - 1 φλ. τσαγιού λάδι - 3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες - 3 ώριμες τομάτες λιωμένες - 5-6 κόκκους μπαχάρι - 500 γρ. κριθαράκι μέτριο - Αλάτι - Πιπέρι - Βάζω το μοσχάρι με νερό σε κατσαρόλα και αφού το ξαφρίσω, σκεπάζω την κατσαρόλα, χαμηλώνω λίγο τη φωτιά [...]

Ο σύνδεσμος της συνταγής στο www.aromadafnis.gr δεν είναι πλέον έγκυρος!


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις