Μοσχάρι γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο, σκεπαστό με ζύμη ψωμιού

Καταχωρήθηκε στις 30/01/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα σε χύτρα ταχύτητας και μετά μπήκε στα πήλινα. Στη συνέχεια ψήθηκε μαζί με τη ζύμη ψωμιού για μισή ωρίτσα. Ήταν ΘΕ-Ο-ΝΟ-ΣΤΙ-ΜΟ! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και μάλιστα εγώ, που δεν είμαι καθόλου φανατική με το μοσχάρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!