167
Υλικά
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- μπέϊκον 8 φέτ
- σκόρδο 3 σκελ
- κόκκινο κρασί 150 γρ
- εστραγκόν 0.5 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 100 γρ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- μέλι 0.5 κγ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- παπαρδέλες 250 γρ
Η πολυφωνία υλικών σ΄ αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά κάποια από τα υλικά εξασφαλίζουν την νοστιμιά της μακαρονάδας αυτής, καθώς και την αδιαμφισβήτητη υπεροχή της, σε σχέση με άλλες.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com