80
Υλικά
- ριγκατόνι 1 πκτ
- κιμάς 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μπέϊκον 2 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- καρότο 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κονκασέ 1 συσκ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- γάλα 1200 γρ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κεφαλοτύρι 3 κσ
Λίγο διαφορετίκό από το κλασικό αλλά πολύ απολαυστικό!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr