114
Υλικά
- ταλιατέλες 500 γρ
- ζαμπόν 250 γρ
- έμενταλ 250 γρ
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- μπέϊκον 2 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- σχοινόπρασο -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
500 γρ. ταλιατέλες 250 γρ. ζαμπόν 250 γρ. εμένταλ 250 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 φέτες μπέικον 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr