Λιβανέζικες πιτούλες και Κυπριακές, πίτες για σουβλάκια

Καταχωρήθηκε στις 08/10/09

5 Ψήφοι Ψήφισε

1 φλιτζάνι γάλα2 φλιτζάνια νερό½ φλιτζάνι λάδι½ κ.γ αλάτι2 κ.γ ζάχαρη1 φακελάκι ξερή μαγιάή 25-30 γρ μαγιά φρέσκιαΑν χρησιμοποιήσουμε φρέσκια μαγιά τη διαλύουμε στο νερό με τη ζάχαρη και προσθέτουμε μισό φλιτζάνι αλεύρι.Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το αφήνουμε να αφρίσεικαι να φουσκώσει για 15-20 λεπτά.Μετά το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά να πετύχουμε ζύμη μαλακιά.Αν η μαγιά είναι ξηρή, ανακατεύουμε 3 φλιτζάνια αλεύρι με τη ζάχαρη, το αλάτι και την ξερή μαγιά.(μπορούμε όμως να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία με την φρέσκια μαγιά)Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, το γάλα και ανακατεύουμε

Διάβασε τη συνταγή στο http://gasteroplix.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!