49
Μία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά; Υπάρχουν;Φυσικά και υπάρχουν. Ό,τι χρώμα θέλετε μπορεί να υπάρξουν. Τα συγκεκριμένα τα έφτιαξα για να κάνω στη συνέχεια ραβιόλια (ravioli) με γέμιση από σολομό. Ένα ελαφρύ πιάτο, με εκλεπτυσμένη γεύση, για κάποιο πιο “προσεγμένο” τραπέζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr