Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την συμπεριφορα της. Η παρασκευη της ειναι βεβαια λιγο της ... υπομονης, αλλα το φυσικο προζυμι της δινει ιδιαιτερη γευση και υπεροχο φουσκωμα!Δοση : γαι 2 μεσαιες πιτσες ή για ενα ταψι φουρνουΒαθμος δυσκολιας : μετρια δυσκολο..

Υλικά: προζύμι, αλεύρι πολυτελείας, ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές