ΖΥΜΗ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

Καταχωρήθηκε στις 19/03/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτή η ζύμη προσφέρεται πιο πολύ για ψωμί, γεμιστά κέικ (με σταφίδα, δαμασκηνά, βερίκοκα κ.α. ή με αλμυρή γέμιση - κυμάς, λαχανικά κλπ.) και γενικώς για μεγάλα σε μέγεθος αρτοσκευάσματα. Αν θέλουμε να φτίαξουμε μικρά αρτοσκευάσματα (π.χ. κουλουράκια, μπισκότα κλπ) αντί για 1/2 ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://delicieuses.forumotion.net

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!