by admin

Βυσσινάδα από …βύσσινα!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η αλήθεια είναι ότι καλύτερη βυσσινάδα γίνεται από πολτό βύσσινου. Πιο φρουτένια, λιγότερο γλυκιά, πιο γευστική κατά τη γνώμη μου. Τώρα που τα βύσσινα είναι στο τέλος τους, και οι χυμοί τους έχουν γλυκάνει και αυξηθεί είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να τη φτιάξουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Αναψυκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com