Φρέσκια Λεμονάδα με Μέλι και Ροδόνερο

Καταχωρήθηκε στις 15/08/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πάντοντε μου άρεσε ο συνδυασμός της γεύσης του μελιού με το λεμόνι αλλά κάθε φορά που πρόσθετα μέλι σε μια φρεσκοστυμμένη λεμονάδα, κάτι δεν μου άρεσε. Το σιρόπι μελιού όμως είναι το μυστικό. Έχει μια απαλή γεύση που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα μου. Διαλέξτε με προσοχή το μέλι που θα χρησιμοποιήσετε. Δεν πρέπει να έχει πάρα πολύ έντονη γεύση. Το σιρόπι μελιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλά άλλα ποτά ή χυμούς, αλκοολούχα ή μη....

Διάβασε τη συνταγή στο http://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!