Ροζ λεμονάδα με σιρόπι λεβάντας

Καταχωρήθηκε στις 14/07/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

...Νομίζω πως όσοι την ήπιαν σπίτι μου ένιωσαν τη χαρά της φροντίδας αλλά και ανακούφιση, γιατί η ζέστη μας έχει ταλαιπωρήσει. Η σπιτική λεμονάδα είναι γνωστό αναψυκτικό από παλιά. Η ικανότητα της λεβάντας να δροσίζει και να αναγωογονεί είναι επίσης γνωστή. Είχα διαβάσει πως οι παλιές Αθηναίες έβαζαν κομπρέσες λεβάντας για να τονώνονται στις καλοκαιρινές ζέστες. Η συνταγή τράβηξε την προσοχή μου στο Delicious, από την wine editor, Susy Atkins, η οποία έχει γράψει ένα βιβλίο How to Make Your Own Drinks. Χρησιμοποιεί φρέσκα λουλούδια λεβάντας για να αρωματίσει το σιρόπι της ζάχαρης και βεβαιώνει πως το διάλυμμα γίνεται ροζ, μόλις προσθέσουμε το χυμό λεμονιών....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!