89
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- σαλάμι αέρος 200 γρ
- κρεμμύδια 0.25 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- σάλτσα ντομάτας 0.5 φλ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- φουντούκι -
- βιτάμ 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 6 αβγά 200 γρ. σαλάμι αέρος τύπου Θάσου Ifantis 1/4 κρεμμύδι 2 σκελ. σκόρδο 1/2 φλ. σάλτσα σπιτικής ντομάτας Pummaro 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.γ. κόλιανδρο φρέσκο Φουντούκια 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr