100
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαγειρικό λίπος 1 κσ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- κέτσαπ -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Που να το ᾿ξερε η γιαγιά μου, όταν μου τηγάνιζε τα αυγουλάκια σε σάλτσα με φρέσκιες ντομάτες, ότι η νοστιμότατη συνταγή της, ήταν μια παραλλαγή των αυγών ποσέ.
Ακόμα και σήμερα, τα «κόκκινα τηγανιτά αυγά» όπως τα έλεγα μικρή, είναι τα αγαπημένα μου!
Ακόμα και σήμερα, τα «κόκκινα τηγανιτά αυγά» όπως τα έλεγα μικρή, είναι τα αγαπημένα μου!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com