Φούρνος ή τηγάνι; Περί ορέξεως.. κολοκυθο-ομελέτα

Καταχωρήθηκε στις 02/03/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Κολοκύθα: Ένα πολύεργαλείο στην κουζίνα. Έχετε σκεφθεί σε πόσες κατηγορίες φαγητών μπαίνει; Σε αλμυρά πιάτα: γεμιστή, στον φούρνο, σε σουφλέ, σε σούπες, σε πιάτα με κυνήγι!!!, σε πίτες και πιτάκια, αλλά και σε γλυκά: σε μαρμελάδες, σε γλυκά κουταλιού, σε γλυκά ταρτάκια, σε... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!! Δεν έχουν τέλος...Σχεδόν ανταγωνίζεται, σε ποικιλία πιάτων, με τα αυγά, το “έτερον πασπαρτού” της κουζίνας. Με τα αυγά;; Και τι θα γινόταν εάν βάζαμε αυτά τα δύο “ταλέντα” μαζί;; Εάν φτιάχναμε μία ομελέτα με κολοκύθα;;Η Ιωάννα, η φίλη της γυναίκας μου, που μας έδωσε προχθές μία κολοκύθα...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!