Φριτάτα με κολοκυθοανθούς και κατσικίσιο τυρί

Καταχωρήθηκε στις 02/05/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σαν φριτάτα (frittata), εννοούμε μια ομελέτα, στην οποία τα υλικά – λαχανικά, τυρί, αλλαντικά  ακόμα και ζυμαρικά που έχουν περισσέψει- ψήνονται μαζί με τα αυγά. Το ψήσιμο ξεκινά στην εστία της κουζίνας και ολοκληρώνεται στο γκριλ – εκτός αν την γυρνάμε “ τούμπα” με επίπεδο καπάκι.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!