Γευστικό ορεκτικό με τα αυγά του Πάσχα

Καταχωρήθηκε στις 17/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Χρησιμοποίησε τα αυγά του Πάσχα για ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ ορεκτικό το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Φτιάξε μια σος με τον κρόκο και μουστάρδα Dijon και σέρβιρε πριν το κυρίως πιάτο. Θερμίδες 64/Το κομμάτι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!