77
ΥΛΙΚΑ:1 κ/γλ. ελαιόλαδο3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο400 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα200 γρ. σπανάκι2 αυγά6 ασπράδια αυγών1/2 φλ. αποβουτυρωμένο γάλα1/3 φλ. τυρί τσένταρ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμάνετε το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία. Βουτυρώστε ένα βαθύ ταψί για κέικ. Καλύψτε τη βάση με λαδόκολλα. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μέτριο τηγάνι. Σοτάρετε το σκόρδο και το πράσο, ανακατεύοντας συνέχεια, [...]
Διάβασε τη συνταγή στο www.xaixoui.com