Καγιανάς με τσαλαφούτι

Καταχωρήθηκε στις 13/11/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα,έχει μορφή κρεμώδη και υπόξινη,αλλά όχι αλμυρή γεύση.Φανταστείτε κάτι βελουδένιο όπως το γαλοτύρι,μα με την αψάδα που έχει το κατίκι.Του πάνε οι σαλάτες,τα φρυγανισμένα ψωμιά και γίνεται βάση σε ωραίες σάλτσες για λαχανικά,αλλά και φαγητό.Οι αγαπώντες τη φέτα και το γιαούρτι είναι βέβαιο οτι θα το λατρέψουν....Η επιτυχία του είναι το άφθονο λαδάκι στη σάλτσα του και η υπόξινη γεύση της ντομάτας,η

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!