ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΠΟ ΑΒΓΟ ΧΗΝΑΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

Καταχωρήθηκε στις 29/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια ιδιαίτερη ομελέτα με το δεύτερο αβγό χήνας που μας είχαν προμηθεύσει με την πλούσια γεύση!Το σπέσιαλ υλικό της σημερινής συνταγής μας είναι ο καβουρμάς. Πρόκειται για ένα είδος αλλαντικού με προέλευση τη βόρεια Ελλάδα που γίνεται από διάφορα είδη κρέατος. Ο δικός μας σήμερα είναι από μείγμα χοιρινού και πρόβειου κρέατος.

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!