70
Υλικά
- αυγά 7 τμχ
- μανιτάρια 300 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- σάλτσα πέστο 1.5 κσ
- γάλα 1 φλ
- κίτρινο τυρί 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Αυγά 6 -7 τεμ Μανιτάρια στρογγυλά 300 γρ κομμένα σε φέτες Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 1 σκελίδα λιωμένη Σάλτσα πέστο 1 1/2 κουτάλι της σούπας Γάλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού Τυρί κίτρινο 100 γρ τριμμένο Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 κουτάλι της σούπας Αλάτι -πιπέρι κατά βούληση
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr