161
Υλικά
Την ομελέτα αλά ιταλικά, με άλλα λόγια frittata, την προτιμούμε συνήθως το βράδυ, όταν θέλουμε κάτι γρήγορο, απλό κι χορταστικό για όλους μας. Η frittata διαφέρει ως προς την απλή ομελέτα κι οι διαφορές αυτές συνοπτικά αφορούν στην ποικιλία των υλικών που περιέχει (μέσα κι όχι από πάνω) όπως αλλαντικά, τυριά, λαχανικά ή ζυμαρικά, στον χρόνο και τρόπο ψησίματος (πρώτα στο τηγάνι και μετά στο grill), ενώ σε αντίθεση με την ομελέτα η frittata σερβίρεται σε κομμάτια κι όχι ολόκληρη ή διπλωμένη. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr