Ομελέτα (Frittata) με παρμεζάνα, κρεμμύδι κι εστραγκόν

Καταχωρήθηκε στις 28/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Την ομελέτα αλά ιταλικά, με άλλα λόγια frittata, την προτιμούμε συνήθως το βράδυ, όταν θέλουμε κάτι γρήγορο, απλό κι χορταστικό για όλους μας. Η frittata διαφέρει ως προς την απλή ομελέτα κι οι διαφορές αυτές συνοπτικά αφορούν στην ποικιλία των υλικών που περιέχει (μέσα κι όχι από πάνω) όπως αλλαντικά, τυριά, λαχανικά ή ζυμαρικά, στον χρόνο και τρόπο ψησίματος (πρώτα στο τηγάνι και μετά στο grill), ενώ σε αντίθεση με την ομελέτα η frittata σερβίρεται σε κομμάτια κι όχι ολόκληρη ή διπλωμένη. ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!