62
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- αγκινάρες 150 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- τυρί 50 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- μαύρο πιπέρι -
- παρμεζάνα 3 κσ
Η αγαπημένη και γρήγορη ομελέτα, νόστιμη όσο ποτέ άλλοτε γεμάτη με καρδιές αγκινάρας, μην διστάσετε θα την αγαπήσετε! Υλικά4 μεγάλα αυγά 150 gr. καρδιές αγκινάρας 1 σκελίδα σκόρδο 50 gr. τυρί Αρσενικό Νάξου ή παρμεζάνα 3 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Μοσχοκάρυδο Φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr