64
Υλικά
- ασπράδι 3 τμχ
- σπανάκι 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ντοματίνια 2 τμχ
- τυρί φέτα 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Υλικά συνταγής 3 ασπράδια αυγού 1 φλιτζ. σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα 3 κ.σ. φέτα σπασμένη αλάτι (προαιρετικά) φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. λεμόνι (ο χυμός του) 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr