200
Υλικά
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- γιαούρτι από κεφίρ 100 γρ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- ρίγανη 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- πιπερόριζα 0.125 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.125 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 1 κσ
Η ομελέτα που φτιάξαμε είναι κυρίως με ασπράδια, με σπιτικό γιαούρτι κεφίρ και φρέσκα αρωματικά. Μια πολύ γευστική ομελέτα πλούσια σε πρωτεΐνη και προβιοτικά χάρη στο γιαούρτι κεφίρ. Αν δεν έχετε γιαούρτι κεφίρ μπορείτε να βάλετε ένα οποιοδήποτε άλλο γιαούρτι, αλλά προσπαθήστε να το φτιάξετε θα το λατρέψετε και δεν θα ξαναεπιστρέψετε στο γιαούρτι του εμπορίου. Φρέσκα αρωματικά μπορούμε να βάλουμε όποια μας αρέσουν και σε όση ποσότητα θέλουμε. Την ομελέτα την κάναμε λίγο πικάντικη και προσθέσαμε λίγη πιπερόριζα και λίγο πιπέρι καγιέν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr